Nybygg (hus & hytte)

Skal du etablere ny bolig? Trenger du dyktige snekkere og håndverkere? Du kan trygt la oss få gjøre din drøm om hus eller hytte til virkelighet. Vi har gode samarbeidspartnere i alle fag, noe som sikrer deg som kunde et kvalitetsprodukt i alle ledd, og at vi kan være med helt fra ideen om prosjektet. Pettersen & Dahl AS har god erfaring med arkitekttegnede løsninger.

Våre arbeidsområder er hovedsaklig Fredrikstad, Sarpsborg og Hvaler omegn, men vi tar også på oss oppdrag lenger unna ved forespørsel.

Vi har god erfaring på og bygge nye hytter og restaurering av eldre hytter på Hvaler, i Onsøy og ellers i Fredrikstadområdet.

Materialvalg
Om du skal ha vedlikeholdsfritt eller ikke er noe vi god erfaring med og kan bistå i planleggingen i så måte. Ved prosjekter utenom allfarvei har vi tilgang til helikopter for levering av materialer/ materiell.

Søknadsprosessen
Vi kan også bistå i søknadsprosessen om det er av interesse.

Fra start til slutt

I Pettersen & Dahl AS er vi med deg hele veien, fra idé til ferdigstillelse – fra begynnelse til slutt. Vi lytter til dine ønsker med tanke på utforming av ditt nye hus, eller din nye hytte og gir deg gode råd underveis i prosessen.

Vi opptatt av at alle nybygg arbeider på skal ha funksjonelle og gode løsninger og være estetisk tiltalende, enten du velger en klassisk utforming eller et mer moderne uttrykk.